23ste editie WK SNERTKOKEN en WK Jongens vd Klei STAMPPOTKOKEN 2017

Groningen,   08 december 2016.

 

WK SNERTKOKEN en WK JongensvandeKlei STAMPPOTKOKEN in Groningen.

Inschrijving staat weer open, de eerste aanmeldingen zijn reeds binnen !

 

Winsum - De 23ste editie van het WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken zal op vrijdag 17 februari 2017 plaats vinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen.

Het Alfa-college is samen met enkele klassen druk met de voorbereidingen bezig. De studenten worden ingezet voor het opstellen van een draaiboek en begeleiding van de deelnemers en ook de te verwachten bezoekers goed te ontvangen.

In de entree, waar het restaurant is gevestigd, zal een winkelplein met informatiestandjes worden ingericht. Daarnaast zijn en een aantal video schermen opgesteld, waarop de verrichtingen in de keuken zijn te volgen. Het Alfa-college raakt dan ook helemaal in de snert en stamppot sfeer. En daarbij staat gastvrijheid hoog in het vaandel, zo werd de organisatie meegedeeld.

 

"Wij kijken er weer enorm naar uit", aldus organisator Auke van der Velde, directeur van Snert en Stamppotevenementen. "Ook de bereikbaarheid voor deelnemers en bezoekers is met deze mooie locatie optimaal. De verwachting is dan ook dat veel meer bezoekers komen kijken en proeven ", Het Alfa-college is zeer gunstig gelegen aan de vernieuwde Ringweg Oost, makkelijk te bereiken en een ruime gratis parkeer gelegenheid.

 

De belangstelling voor deelneming aan de 23ste editie van het WK SNERTKOKEN en de 16de editie van het WK Jongens vande Klei STAMPPOTKOKEN op vrijdag 17 februari 2017 in Groningen is wederom groot. Deelnemers kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website www.oudhollandschegerechten.nl of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . , aldus Auke van der Velde.

 

Een deskundige jury zal op verschillende onderdelen punten geven aan de deelnemers, zoals smaak – geur – kleur – ingrediënten – hygiëne –tijd – bereiding – presentatie en originaliteit.

De deelnemers zullen gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

220621_0955_08106-2M.jpg

FacebookSocials

Volg ons

Voeg toe aan