WK SNERTKOKEN en WKSTAMPPOTKOKEN 2015 21ste editie


Winsum, 31 december 2014.


Reeds vel inschrijvingen voor de 21 ste editie van het WK SNERTKOKEN  en het  WK STAMPPOTKOKEN !


De inschrijveningen komen aardig binnen ( 31 december 2014)


"Het is nu nog prachtig weer! Maar de afgelopen dagen geven de weerberichten aan dat de winter eraan zit te komen. Echt Snert- en Stamppot weerdus !  En daarmee begint de snertkoorts weer toe te nemen. Dat merken we nu al aan vrragen en de mailtjes.

 

Het jaarlijkse WK SNERTKOKEN  en het WK STAMPPOTKOKEN wordt in 2015 georganiseerd door het evenementenbureau SNERT en STAMPPOT EVENEMENTEN in Winsum.

 

De belangstelling voor de 21ste editie van het WK SNERTKOKEN  en het 15de editie WK HOLLANDSCHE STAMPPOT op vrijdag  20 februari 2015 in de prachtige keukens van het ALFA COLLEGE KLUIVERBOOM  in Groningen begint nu al op gang te komen, aldus Auke van der Velde, directeur van SNERT EN STAMPPOT EVENEMENTEN.

 

Velen krijgen weer zin aan de heerlijke winterkost, zoals een originele oud hollandsche pan snert of een overheerlijke hollandsche stamppot!

 

De inschrijvingen komen weer binnen om deel te nemen. Wilt u ook meedoen?  Stuur een mail naar het secretariaat, naar Matty Woldring , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

De deelnemers gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2011 e.jpg

FacebookTwitter Live Feed

Socials

Volg ons

Voeg toe aan