21 ste EDITIE WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN 2015

WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN in Groningen.

 

Winsum - Het WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken zal op vrijdag 20 februari 2015 plaats vinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen.


Het ALFA College is samen met enkele klassen druk met de voorbereidingen bezig. De leerlingen worden ingezet voor een draaiboek om deelnemers en ook de te verwachten bezoekers goed te ontvangen.

 

In de entree, waar het restaurant gedeelte totaal is vernieuwd, komt een winkelplein met informatiestandjes en een aantal video schermen waarop de verrichtingen in de keuken zijn te volgen. Het ALFA College raakt dan ook helemaal in de snert en stamppot sfeer. En daarbij staat gastvrijheid hoog in het vaandel, zo werd de organisatie meegedeeld.
"Wij zien ernaar uit, aldus organisator Auke van der Velde, directeur van Snert en Stamppotevenementen. "Ook de bereikbaarheid voor deelnemers en bezoekers is met deze mooie locatie optimaal. De verwachting is dan ook dat veel meer bezoekers komen kijken en proeven ", Het ALFA College is zeer gunstig gelegen aan de vernieuwde Ringweg Oost, makkelijk te bereiken en een ruime gratis parkeer gelegenheid.

De belangstelling voor deelneming aan de 21ste editie van het WK SNERTKOKEN en de 14de editie van het WK HOLLANDSCHE STAMPPOT op vrijdag 20 februari 2015 in Groningen is groot. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!


Wilt u nog meedoen ? Dat kan , door zich in te schrijven via een mail naar secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , aldus Auke van der Velde.


Een deskundige jury zal op verschillende onderdelen punten geven aan de deelnemers, zoals smaak – geur – kleur – ingrediënten – hygiëne –tijd – bereiding – presentatie en originaliteit.

 

De deelnemers zullen gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

220621_1456_08443-2M.jpg

FacebookSocials

Volg ons

Voeg toe aan