Kruiden voor Thuis nieuwe sponsor.

 

 

 

KruidenvoorThuis.nl is het handelsmerk van Setz-Apart Specerijen b.v., een familiebedrijf sinds 1961 die al meer dan 50 jaar alle facetten van de specerijen/kruiden wereld kent en haar producten hoofdzakelijk levert aan grootverbruikers. We heten KruidenvoorThuis welkom als sponsor van het BAUHAUS WK SNERTKOKEN en WK STAMPPOTKOKEN. 

 

Al meer dan 50 jaar Smaak ervaring.

 

Door de voortdurende telefonische aanvragen van de consument om onze producten rechtstreeks te leveren is de online winkel KruidenvoorThuis.nl in 2012 ontstaan. Met deze webshop willen we de consument de gelegenheid geven om onze kruiden en specerijen te bestellen en er van te genieten.

 

Gevarieerd aanbod kruiden voor elke keuken 

Van exotische kruiden zoals garam masala, kerriepoeder madras of falafel kruiden tot meer gangbare soorten zoals tijm, dille en oregano. Het ruime assortiment aan kruiden van KruidenvoorThuis.nl is geschikt voor elk soort keuken. De kruiden zijn verkrijgbaar in gemalen, hele of gebroken variant. In de webshop vindt u ook handige kant-en-klaar mixen, zoals de BBQ mix, om uw vlees van een heerlijke smaak te voorzien, of de patat kruidenmix om de beste frietjes mee klaar te maken.

 

Glutenvrije kruiden 

Met de speciale glutenvrije kruidenlijn kunt u ook klanten met een allergie een smaakvol gerecht serveren. Steeds meer consumenten zijn bewust met voeding bezig en willen zo min mogelijk E-nummers consumeren. KruidenvoorThuis.nl speelt hier handig op in door speciale kruiden aan te bieden in de webshop die glutenvrij, allergenenvrij of natriumarm zijn of zelfs helemaal geen E-nummers bevatten.  

 

Vele klanten van KruidenvoorThuis.nl zijn al overtuigd. Ook benieuwd naar onze kruiden? Neem dan vandaag nog een kijkje in onze webshop.

 

Bestel nu uw kruiden via https://www.kruidenvoorthuis.nl/ Tijdelijk met speciale verrassing bij uw bestelling!

 

 

 

220621_1303_08314-2M.jpg

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Socials

Volg ons

Voeg toe aan