Groninger Held van de Smaak 2014 zet zich in voor kankerpatientje

 

 

PERSBERICHT 

Scheemda, 18 september 2014 

Groninger Held van de Smaak zet zich in voor kankerpatientje.


Jan Dales uit Loppersum, in onze provincie verkozen tot Held van de Smaak, zet zich in om € 25.000 bij elkaar te krijgen zodat een elfjarig dorpsgenootje in Duitsland een behandeling tegen kanker kan ondergaan. Deze behandeling, die in Nederland niet mogelijk is, wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Daarom is Jan een actie begonnen om het getroffen gezin te helpen.

 

Jan Dales is onlangs verkozen tot Groninger Held van de Smaak en hij vertegenwoordigt de provincie Groningen bij de landelijke verkiezing op 27 september. Aan deze verkiezing is ook een publieksprijs verbonden.

 

Op www.weekvandesmaak.nl kunt u uw stem uitbrengen op Jan Dales. Dat kan nog tot 26 september!

 

De Held van de Smaak verkiezing is onderdeel van de Week van de Smaak die dit jaar wordt gehouden van 27 september tot en met 5 oktober. Informatie over de Held van de Smaak en de Week van de Smaak kan worden verkregen bij de Regiocoördinator van de provincie Groningen, Elles Bulder via 0597-593464 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of op www.weekvandesmaak.nl.

220621_1045_08187-2M.jpg

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Socials

Volg ons

Voeg toe aan